Hastanemizde “Ağız ve Diş Sağlığı” standı kuruldu.
28 Kasım 2019

Hastanemiz poliklinik girişinde kurulan standımızda toplumumuzun ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirilmesi, bireylerin ağız ve diş sağlığının korunması ve iyileştirilmesinde katkı sunmak amacı ile standımız açıldı.

Birecikli vatandaşlarımızın dikkatini çekmek amacı ile kurulan standımızda diş kostümleri ve palyaço eşliğinde etkinlik oluşturuldu.

Standın kurulmasında ve bilgilendirilmesinde görevli diş doktorumuz Esra ÇAKIRKAYA SALDIRAY; “Hastanemizde açmış olduğumuz standımızda palyaço ve diş kostümlerimiz ile çocuk ve ailelerin dikkatini çekmeyi başardık. Burada standımıza gelen vatandaşlarımıza ağız ve diş sağlığının önemini, diş fırçalama tekniklerini ve yöntemlerini anlatarak onlara diş fırçası ve macunu hediye ettik. Bu etkinliğin yapılmasında emeği geçen idarecilerimize ve yapılması yönünde emek sarf eden arkadaşlarımıza teşekkür ederek diş hekimleri gününü de kutluyorum” dedi.

• dsc (3).jpeg
  • dsc (4).jpeg