Hastanemizde Süpervizor Hemşirelerine Teşekkür Belgesi Verildi.
02 Nisan 2021

Hastanemizde süpervizor olarak görev yapan hemşirelerimize vermiş oldukları emek ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.
Hastane Başhekimimiz Uz. Dr. Mürsel Koçer süpervizor olarak görev yapan hemşirelere mesai sonrası hastane genelinde göstermiş olduğu üstün gayretleri kendi işlerinin haricinde ayrıca süpervizor olarak görev yapan personellerimize emek ve özverilerinden dolayı teşekkür belgelerini takdim ederek ayrı ayrı teşekkür etti.
Hastanemiz idaresinde toplanan süpervizor hemşirelerine hastane Başhekimimiz Uz. Dr. Mürsel Koçer, Sağlık Hizmetleri Müdürü İslim Ödemiş, İdari ve Mali İşler Müdürü M. Şakir Yıldırım, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Orhan Bakır ve İdari ve Mali İşler Yardımcısı Mücahit Özel Teşekkür Belgelerini takdim ederek hizmetlerinden dolayı birkez daha teşekkür ettiler.

• tesekkür (1).jpeg
  • tesekkür (2).jpeg