Kızılay’dan hastanemizde doğum yapan annelere sevgi bohçası
10 Temmuz 2020

Türk Kızılay Birecik Şubesi tarafından hastanemizde doğum yapan ihtiyaç sahibi annelere verilmek üzere “Sevgi Bohçası” hediye edildi.

Hastanemiz Başhekimi Uz. Dr. Mürsel Koçer’e hastanemizde doğum yapan ihtiyaç sahibi annelere verilmek üzere  100 adet sevgi bohçası takdim edildi. Türk Kızılay Birecik Şubesinin takdim ettikleri sevgi bohçasında yeni doğan bebekler için battaniye, bebek şampuanı, pudrası, ıslak mendil ve bebek sabunu olduğu belirterek Kızılay gönüllülerinin her daim vatandaşların yanında olduklarını dile getirdiler.

Hastane Başhekimimiz Uz. Dr. Mürsel Koçer; “Türk Kızılay Birecik Şubesi yetkili ve gönüllülerine teşekkürlerini sunarak tüm hastalarımız adına yapmış oldukları girişimlerden dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz” dedi

• DSC_0121.JPG
  • DSC_0123.JPG