Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Mürsel Koçer'in 12 Mayıs Hemşireler Günü Mesajı
12 Mayıs 2020

Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Mürsel Koçer'in 12 Mayıs Hemşireler Günü münasebetiyle tüm hemşirelerin ve hemşire adaylarının hemşireler gününü kutladı.

Hastanemiz Başhekimi Uz. Dr. Mürsel Koçer; hemşirelerin gerek koruyucu sağlık hizmetlerinde gerekse tedavi edici sağlık hizmetlerinde çok önemli görevler üstlenmekte olduğunu belirtti., “Sağlık hizmeti bir ekip hizmetidir. Hemşirelerimiz zorlu çalışma şartlarına rağmen ortaya koydukları disiplinli, özverili, sabırlı, hoşgörülü, şefkatli tutumları ile sağlıklı insan ve sağlıklı toplum oluşumunda sağlık ekibinin temel taşlarından olmuştur. Bu bakımdan hastanemizde verilen hizmetin vatandaşlarımızı memnun edecek bir şekilde yerine getirilebilmesi için büyük bir gayret gösteren hemşirelerimizin bu çabaları her türlü takdirin ve övgünün üzerindedir. Bu duygularla, ‘önce insan’ diyerek topluma hizmeti görev edinmiş, insanların sağlıkları için önemli ve kutsal bir görevi yerine getiren siz değerli hemşirelerimizi kutluyor, görevlerinizde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.