Hastanemizde 25 yılını doldurmuş personellerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi ve plaket verildi.
07 Ocak 2020

Hastanemiz Başhekimi Uz. Dr. Mürsel Koçer’in katılımları ile gerçekleşen programda hastanemizde çalışma süresi 25 yılı aşmış olan doktor, hemşire, şoför, hizmetli ve işçilere yönelik olarak kamuda hizmet süresi boyunca yapmış oldukları özverili çalışmalara yönelik hastanemiz başhekimliğince “Teşekkür Belgesi” ve plaketi verildi.
Programda Başhekimimiz Uz.Dr. Mürsel Koçer, Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Müslüm Şahin, Mali İdari Hizmetler Müdürü M. Şakir Yıldırım, Sağlık Hizmetleri Müdürü İslim Ödemiş, Mali hizmetler ve Sağlık Hizmetleri Müdür Yardımcılarının katılımı ile gerçekleşti. Plaket töreninde duygulu anlar yaşanırken Başhekim Mürsel Koçer tarafından yapılan konuşmalarda sizlerle birlikte 25 yıl boyunca devletine milletine hizmet etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz, zamanın çok hızlı geçtiği acısı ile tatlısı ile çok farklı anıların olduğu uzun yılların geride kaldığına değindi. Bu kapsamda hizmetlerinden dolayı hepsine teşekkür ederek belge ve plaketlerini takdim ettiler.

• DSC_0143.JPG
  • DSC_0099.JPG